Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής & Παραδοσιακού Τραγουδιού

Για τους λάτρεις της μουσικής επιστήμης και όχι μόνο, για μικρούς και μεγάλους, για αρχάριους και προχωριμένους. Ελάτε κι εσείς στη μεγάλη αγκαλιά του εν ωδαις και ταξιδέψτε με τους μουσικούς μας ρυθμούς στη μελωδία της επιτυχίας.

Στο εν ωδαις σημασία έχει η ουσιαστική μάθηση του τραγουδιού, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Μέλημα μας είναι, να αντιμετωπίσουμε αυτήν τη δυσκολία και να μεταδώσουμε την αγάπη μας για τη μουσική, σε κάθε μαθητή και στις ανάγκες του.

Με τον Γεώργιο Ντόβολο η μάθηση γίνεται διασκέδαση και η αποτελεσματικότητα είναι μεγάλη. Με υπομονή και επιμονή, θα κάνουμε το ταξίδι αυτό αξέχαστο.

Η σχολή μας, στην προσπάθεια απόκτησης πρόσβασης στην γνώση της παραδοσιακής και βυζαντινής μουσικής αλλά και των παραδοσιακών μουσικών οργάνων απο όλα τα μέρη της Ελλάδος και του Εξωτερικού έχει καταρτίσει πλούσια και εξ΄ αποστάσεως προγράμματα σπουδών. Η παρακολούθηση γίνεται μέσω της εφαρμογής Skype.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

  • Ο μαθητής για να συμμετάσχει σε διαδικτυακό μάθημα πρέπει:
  • να διαθέτει σύνδεση ίντερνετ,
  • να διαθέτει ακουστικά/ηχεία και μικρόφωνο και
  • να έχει εγκατεστημένο στον υπολογιστή του το πρόγραμμα Skype.

Για συμμετοχή στα εξ΄αποστάσεως διαδικτυακά μαθήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου στο 6973381211 ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βρείτε το κανάλι μας στο Youtube
Βρείτε το κανάλι μας στο Youtube